BLUV Q2 DRESS

IC6603

NOT SPORTS SPECIFIC

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53% / Poliester i ricikluar: 47%

Ky fustan elegant dhe sportiv nga adidas është i përsosur për të kapur veprimet në qendër të fushës ose për të rrëshqitur pas klasës suaj të fitnesit. E bërë nga një përzierje pambuku, ndihet e butë dhe e lehtë ndaj lëkurës tuaj. Jaka polo me brinjë e mban atmosferën klasike.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.