BLUV Q1 BF T

IC0798

NOT SPORTS SPECIFIC

27.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Kjo bluzë e të dashurit të adidas është e garantuar se do të bëhet modeli juaj i ri. Është bërë nga pëlhurë prej pambuku dhe triko dhe e dizajnuar me rehati në mendje. Përshtatja e relaksuar dhe e lirë e bën atë të gjithanshëm dhe të lehtë për t’u përshtatur me çdo fund, ndërsa qëndron elegant me një gjatësi të prerë. Grafikat e qëndisura të adidas-it të frymëzuara nga shërimi i kristalit e bëjnë këtë bazën minimaliste të përsosur për veshjet tuaja.