BLOCKED WARM UP

DV3117

ORIGINALS

100.00 70.00

SKU: DV3117

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Thurje najloni 100%

Kjo xhaketë e lehtë ka ngjyra të cilat jan përshtatur dhe siguron lëvizje të lirë dhe natyrore.