BLK HOODIE

H06764

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Ngutja e mëngjesit është e lehtë kur ju pret komoditeti i këtij duksi adidas. Qëndroni komod ndërsa përgatiteni për ditën e ardhshme, dhe më pas dilni nga dera duke u dukur sportiv dhe duke shkëlqyer.