BLING TSHIRT

IS4593

ORIGINALS

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93%  / Elastan: 7%

Thjeshtësia dhe sporti kombinohen në adidas. Është e ndërtuar me pambuk dhe një prekje shtrirjeje plus një qafë me shirita për rehati. Pjesa e përparme dhe qendra e qëndisur me trefoil jep pamjen e trashëgimisë atletike.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 70% totale të këtyre materialeve.