BLING JOGGERS

IT9663

ORIGINALS

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Komoditeti i lirshëm dhe një bel i lartë bashkojnë forcat për të krijuar këto vrapues adidas. Ato janë bërë prej pambuku të pastër frëngjisht me xhepa anash dhe pranga elastike që zvogëlojnë formën e relaksuar. Të thjeshta por thelbësore, ato përfundojnë me një trefoil në njërën këmbë. Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve.

Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 70% totale të këtyre materialeve.