BLD TRICOT IN T

HG1439

ORIGINALS

38.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliester i ricikluar 33% / Pambuk i ricikluar 10%

Këshillë profesionale: mbani gjithmonë në dorë këtë xhup adidas. Kjo vlen, nëse nuk është tashmë në trupin tuaj. Ka pak shpërblime të mira si rehatia pas një stërvitje të gjatë ose praktikë, dhe kur e keni këtë maicë në çantën tuaj të palestrës, ju e arrini atë rehati në sekonda.