BLC 3-S TEE

ED5956

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Stili i viteve ’70 frymëzon këtë bluzë me mëngë të shkurtëra. Tonalitetet 3-Vija dhe një logo Trefoil krijon stil në vete, është komplet e punuar me pambuk për të krijuar rehati në veshje.