BIG TRF CREW

GD2718

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Ofroni fëmijës tuaj stilin dhe bukurinë dhe freskinë që sjell ky duks për fëmijë nga adidas, e cila rrjedh si pjesë e trashëgimisë Trefoil të viteve 70′.