BIG TREFOIL WB

FM7076

ORIGINALS

100.00

SKU: FM7076

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Trefoil doli në vitet ’72 dhe qëndron për kreativitet. Ne nuk do të ishim origjinalë të adidasit pa të. Ky duks vendos një version të frontit dhe qendrës grafike të logos Trefoil. Visheni me krenari.