BIG LOGO SUIT

HS2213

SWIM

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Rroba banje sportive për fëmijë bën kontrast me rripat delikat me një simbol të guximshëm të sportit adidas. Pëlhura Infinitex Fitness Eco rezistente ndaj klorit është jashtëzakonisht e sheshtë, e butë dhe e veshur për rehati.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.