BIG LOG BE CLMW

DZ8940

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 70% / Lesh 30%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.