BIG BAFFLE JKT

GQ2506

OUTDOOR

138.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon 100%

Jakna Big Baffle nga adidas është një jakne e fryrë për burra me të gjitha xhepat që ju nevojiten për dimër në qytet.  Xhaketa Big Baffle Down nga adidas nxit nxehtësinë me ngrohtësinë e lartë të papafingo të shufrave të mëdha poshtë. Shumë xhepa mbajnë gjërat e domosdoshme të qytetit të sigurta dhe duart tuaja të ngrohta.