BERMUDA SHORTS

IC5450

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Gjatësia më e gjatë e pantallonave të shkurtra Bermuda hap menjëherë një botë me mundësi stilimi. Me këto pantallona të shkurtra adidas mund të gjeni ekuilibrin perfekt të lartë dhe të ulët, në varësi të asaj me çfarë i kombinoni ato. Kontrastoni strukturën më të lirshme dhe më të trashë të materialit premium vaffle pambuku me një trup të hijshëm si kontrast. Prej aty themeli është vendosur, dhe ju mund ta ngrini pamjen me një xhaketë sportive ose ta mbani atë casual me disa atlete klasike.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.