BEANIE

H25289

ORIGINALS

13.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 100%

Merre me buzëqeshje. Kjo është e gjithë arsyeja për të veshur këtë kapelë, apo jo? Kjo e mban pamjen tuaj të qetë me një dizajn të trefoil delikat adidas. Me një ndjesi kaq të butë dhe të rehatshme, nuk ka se si të mos buzëqeshesh.