BBALLCAP LT MET

IR7892

NOT SPORTS SPECIFIC

18.00

Përmbajtja e produktit:

Jashtë është vendi ku ndodh gjithë argëtimi. Pra, kapeni këtë kapelë adidas dhe kaloni seancën tuaj të stërvitjes përtej mureve të palestrës. Pëlhura e lëmuar është e lehtë për një ndjesi komode. Një buzë e lakuar mesatare mbron sytë tuaj nga dielli gjatë vrapimit të mëngjesit. Rregulloni rripin në shpinë për përshtatjen e duhur.