BB4500 COURT

HP4379

BASKETBALL

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë si fillim vetem për fushën e sportit të rrugës siç është boksi, ndërsa në ditët e sotme ka filluar të bëhet trend dhe të vishen me të gjitha llojet e stileve duke u kombinuar në mënyra të ndryshme.