BB IVERSON FLEECE PANT

HD9954

CLASSICS

Original price was: €65.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 80% / Poliester  20%

Basketbolli nuk është një pamje. Është një mënyrë jetese. Materiali prej pambuku ju bën të ndiheni rehat dhe ngrohtë. Kjo prerje e gjerë e mban atmosferën tuaj të qetë.