BB 4000 II

IF4726

BASKETBALL

110.00

Përmbajtja e produktit:

Një pamje minimaliste e lindur nga trashëgimia jonë e basketbollit. Këto atlete Reebok për femra kanë detaje delikate tonaliste në të gjithë pjesën e sipërme për t’u dhënë atyre një pamje delikate. Detajet e qepura me kujdes dhe thembra e jashtme prej kurriz peshku u japin atyre pamjen klasike të rrathëve që mund t’i vishni kur jeni jashtë dhe rreth e qark.