BB 2.0 TEE

DU8359

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Goditni në rrugë me këtë bluzë. Me një material i cili ju jep një përshtatje të lehtë,është ndërtuar për t’ju mbajtur të relaksuar gjatë gjithë ditës dhe më gjerë.