BACKPACK S

HL6759

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Një çantë shpine e frymëzuar nga jashtë, e bërë pjesërisht me materiale të ricikluara.

Bëhuni gati dhe dilni jashtë. Është e lehtë për t’u bërë kur e keni gati këtë çantë shpine të thjeshtë adidas. Mund të jetë i vogël, por mos lejoni që madhësia t’ju mashtrojë – ka vend për gjithçka që ju nevojitet në ndarjen kryesore. Xhepi i përparmë me zinxhir dhe xhepat anësore ofrojnë hapësirë shtesë. Rripat e ngjeshjes ju lejojnë të ngarkoni, ta ulni atë dhe të vazhdoni rrugën tuaj.