BACK TO TRAIL

GW3780

WALKING

49.00

Përmbajtja e produktit:

Rritni distancën brenda dhe jashtë shtegut. Këto këpucë për ecje kanë një thembër të jashtëm për kapje shtesë në sipërfaqet e rrëshqitshme. Pjesa e sipërme kombinon rrjetë të ajrosur dhe lëkurë sintetike për një pamje me shtresa.