BAARA BOOT

EE5526

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Frymëzuar nga sportet e stinës së dimrit, këto çizme kanë dizjanin e duhur. Najloni i sipërm ka një përfundim të papërshkueshëm nga uji për të bllokuar shiun. Detajet reflektuese shkëlqejnë në dritë të ulët, si dhe ofrojnë rehati gjatë gjithë ditës.