B FI 3S FZ

HN6174

NOT SPORTS SPECIFIC

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliester 30% / Pambuk i ricikluar 13%

Në sport dhe në jetë, është ai ekuilibër midis shtytjes, përpjekjes dhe lënies së gjithçkaje që ju ndihmon të ndiheni dhe të performoni më mirë. Kur fokusoheni në pjesën relaksuese, ky duks adidas është çelësi. Vendoseni zinxhirin, vendosni kapuçin dhe ndihuni rehat.