B BOLD FZ HD

GD5623

NOT SPORTS SPECIFIC

15.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

adidas vjen me këtë duks për meshkuj, që pos që ju jep një stil mjaft sportiv përmban një material që ju jep një butësi dhe komoditet të pabesueshëm. Visheni pas ushtrimeve apo edhe në përditshmëri.