B ARKD3 PANT

GT6973

TRAINING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk  60% /  Poliester i ricikluar30% ,/ Pambuk i ricikluar 10%

Vishni këto trenerka adidas dhe relaksohuni ashtu siç dëshironi. Mblidhni miqtë tuaj për një shëtitje në qendër të qytetit ose thjesht rrini në park. Triko e butë nxehet këndshëm. Xhepat me zinxhirë dhe këmbët e ngushta shtojnë një stil në stilin tuaj.