AZTREK DOUBLE MIX LACES

DV8967

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Një Aztrek i frymëzuar nga vitet ’90 riimagjinohet për të ardhmen. Këto atlete pë femra kanë një të sipërme për një vibe modern, dhe urban. Midis i grumbulluar u jep atyre një pamje në stilin e platformës. Aztrek vijnë si stil i rrugëve i kombinueshëm me të gjitha stilet e veshjes.