AZTREK 96

DV8528

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Aztrek 96 janë rimodifikim i trashëgimisë Aztrek me një formë më këndore dhe shtresa të shtuara. Atletet janë të bëra me një përzierje prej tekstili  dhe tregojnë stil autentik retro me vija të guximshme dhe një formë X në shputë duke i bërë të jenë stil për të gjithë.