AVRYN

HP5980

RUNNING

112.00

Përmbajtja e produktit:

Hyni në teknologjitë BOOST dhe Bounce të AVRYN për një kombinim të ri të shkathtësisë dhe rehatisë. Është teknologjia më e mirë e atleteve të reja tani në një këpucë jetese për të gjithë. Opsionet e stilimit janë të pakufizuara.