ASWEERUN

F36332

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete trajnimi për sporte të ndryshme shtojnë shumëllojshmëri në rutinën tuaj të vrapimit. Ato kanë një rrjetë sportive sipërme për frymëmarrje dhe një shtrirje gome e jashtme e dizajnuar për të siguruar një kontroll të sigurt. Këmba e formuar në thembra ju ndihmon të keni barazpeshim në terrene të pabarabarta.