ASTRORIDE TRAIL 2.0

GX2201

WALKING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Dilni jashtë në ditë me shi. Këto atlete për meshkuj kanë një pllakë gome të qëndrueshme me një model të thyer për tërheqje optimale në kushte të lagështa ose të rrëshqitshme në terrene të pabarabarta. Rreshtimi i papërshkueshëm nga uji GORE-TEX ju ndihmon të qëndroni të thatë dhe të rehatshëm.