AOP SHORTS

ED4761

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 70% / Pambuk 30%

Pamja moderne e këtyre pantallonave të shkurtëra për femra e formojnë një stil në vete të të veshurit. Ndjeje pranverën me ngjyrat dhe me kontrastin e 3vijave anash.