AOP HOODIE

DV0117

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 70% / Poliester i recikluar 30%

Duke kapërcyer energjinë e rrugëve të sotme, ky duks vjen me një formë dhe një prerje të lirë e cila është bërë nga një material francez dhe i detajuar me ngjyra të cilat përfaqësojnë energjinë.