AOP HOOD

HK2750

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Një nga printimet më të gjithanshme dhe universale, është duksi Adidas që është shtrembëruar në mënyrë delikate për të krijuar një ndjenjë të re thellësie dhe loje. Xhupi me onde me karton është punuar me material  prej pelushi francez të veshur me pambuk të butë për rehati absolute dhe pa kompromis.