ANZIT DLX

M18556

OUTDOOR

77.00

Përmbajtja e produktit:

Ky atlet për meshkuj me prerje të ulët është një alpinist ditor i rehatshëm dhe shumëfunksional me një pamje dhe ndjesi moderne në lëkurë të butë nubuck. ADIPRENE® që thith goditjet mbron çdo goditje në thembër dhe një çorap antimikrobik OrthoLite® që thith lagështinë i mban këmbët të thata dhe të freskëta. Ndërtuar me një thembër të jashtëm TRAXION™.