ANSWER IV

G55111

BASKETBALL

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Përjetoni një moment legjendar të vitit 2001. Këto janë atletet e meshkujve Reebok të veshura nga Allen Iverson kur ai kaloi mbi një lojtar tjetër pasi shënoi në shportë. Merrni të gjitha detajet që dëshironi, ngjyrat e vërteta OG dhe një të sipërme prej lëkures luksoze.