ANIMAL PRINT TP

H06737

ORIGINALS

24.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Besimi. Frika Përkushtimi. Nëse doni të jeni në krye, duhet të përqendroheni dhe ti veshni këto trenerka nga adidas.  Pëlhura e lehtë nuk do t’ju mbajë prapa kur është koha për të kërcyer.