ALTAVENTURE 2.0 I

ID3422

SWIM

38.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Veshni të vegjlit tuaj me këto sandale noti adidas për t’u dhënë atyre mbështetje të qëndrueshme për një ditë të rehatshme aventurash në ujë. Shtrati i këmbës EVA ofron mbështetje të butë për rehati shtesë brenda dhe jashtë ujit.