ALTASWIM 2.0 I

ID0305

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Gomë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale të bëra për ditë vere vijnë me ngjyra të forta si dhe ofrojnë një butësi dhe lehtësi në mbathje. Vijnë si koleksion për fëmijë.