ALTASWIM 2.0 C

ID2839

SWIM

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Gomë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale të bëra për ditë vere vijnë me ngjyra të forta si dhe ofrojnë një butësi dhe lehtësi në mbathje. Vijnë si koleksion për fëmijë.