ALPHABOUNCE TRAINER M

DB3364

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Futuni në zonë me këto atlete mbështetëse për trajnim ndërkufitar. Midis mesatar fleksibël Alphabounce siguron mbështetje komode me çdo hap. Pjesa e sipërme e rrjetës së bashkuar përshtatet me formën e këmbës suaj për një përshtatje të personalizuar dhe një çorap, dhe pjesa e jashtme adaptive ofron tërheqje në çdo sipërfaqe.