ALPHABOUNCE RC 2 M

D96514

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletët e gjithanshëm mund të vrapojnë ose kalojnë tren në këto atlete neutrale. Ata kanë një rrjetë sipërme të qetë që përqafojnë këmbën me një çorap të ngjashëm. Zonat e mbështetjes dhe shtrirjes lejojnë lëvizjen me shumë drejtime.