ALPHABOOST V1

HP2761

RUNNING

120.00

Përmbajtja e produktit:

Rritni pamjen tuaj të fundjavës me këto atlete adidas Alphaboost. Lidheni ato dhe goditni qytetin. Një shollë e mesme Bounce e bën udhëtimin të butë dhe tëlastik. BOOST në thembër kthen energji ndërsa ecni, kështu që ju jeni gjithmonë të lehtë në këmbë, pavarësisht se ku ju çon pasditja.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.