AK BRND 7/8T

H64230

TRAINING

42.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Elestan 7%

Shkathtësia e përditshme takohet me stilin klasik. Këto shfaqin një pamje sportive me 3 vija dhe një distinktiv sporti adidas në ijë. Elastike dhe komode.