AI TEE DRESS

DH2987

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dy ngjyrësh dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundonme një prerje në anën e djathtë.