ADV MTN SPR TEE

HF4774

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Me këtë bluzë adidas Adventure, e cila kap lojën dhe energjinë e eksplorimit me grafika të frymëzuara nga arkivi. Grafika në anën e pasme praktikisht lë të kuptohet se çfarë pulson brenda jush – sepse natyra është në kockat tuaja.