ADV MTN F TEE

IC2361

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Asgjë përveç ndjenjave të lira dhe të lehta me këtë bluzë adidas. Duke marrë frymëzim nga jashtë, ne i dhamë asaj një vështrim bashkëkohor me një version të përditësuar të logos sonë arkivore malore dhe ngjyrave të freskëta. Pambuku i butë në një përshtatje të lirshme ofron një ndjesi të freskët, kështu që ju jeni të rehatshëm, pavarësisht se çfarë rezervon bota jashtë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.