ADV MP JKT

HK4996

ORIGINALS

98.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Pavarësisht se si e përkufizoni komoditetin, sigurohuni që të jeni gati kur të vijë në këtë xhaketë për meshkuj. Shumë xhepa e bëjnë të lehtë ruajtjen e të gjitha pajisjeve që ju nevojiten për një ditë jashtë. Përshtatja e lirshme dhe pëlhura e endur ju mbajnë rehat gjatë rrugës. I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.