ADV GRAPHIC HDY

IL5179

ORIGINALS

Original price was: €85.00.Current price is: €60.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ndiqni thirrjen e aventurës. Ky duks adidas përmban një printim të gjithanshëm të frymëzuar nga terreni që i kushton aventurave të mëdha në natyrë.

Ndërtimi i saj i rehatshëm i territ francez ruan atmosferën komode ndërsa marka delikate Trefoil shton një prekje të veçantë sportive. Vendoseni atë nën një jelek ose xhaketë të fryrë dhe jeni gati për një ditë eksplorimi, pavarësisht nga drejtimi i temperaturës.

Ne jemi partnerë me Better Cotton për të përmirësuar kultivimin e pambukut në nivel global. Better Cotton e bën prodhimin global të pambukut më të mirë për njerëzit që e prodhojnë atë, më të mirë për mjedisin ku rritet dhe më mirë për të ardhmen e sektorit.