ADV DWN PUF JKT

H13581

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Najllon 100%

Xhaketa është bërë nga pëlhurë e lehtë dhe e mbushur me mbushje me burim të përgjegjshëm për ngrohtësi dhe mbrojtje të rehatshme kur është e ftohtë jashtë. Të dizenjuara për të ndriçuar ditët e zymta të dimrit.